A modern barbermesterek méltó ünneplése

Olyan érzésünk volt, mintha a #STMNTSUMMIT-on a világ legjobb arcai gyűltek volna össze! A párhuzamosan két nagyvárosban, Hamburban és Los Angeles-ben megrendezett nemzetközi esemény az első volt a STMNT Grooming Goods márka történetében, amelyet valós időben sugároztunk, hogy összehozzuk a nemzetközi alkotókat az egyre növekvő STMNT közösséggel egy magával ragadó, élő Look&Learn előadássorozaton keresztül.

A modern barbermesterség úttörőiként számontartott, a csillapíthatatlan tudásszomjukról ismert trénerekkel és ikonikus alakokkal - Bernhard Koelbl, nemzetközi oktatási vezető és Missy Croquart, US oktatási vezető - a fedélzetén a STMNT Education egyet jelent a legkeresettebb fodrászok és barberek számára összeállított tréningekkel, a világ minden táján.

Az esemény során a STMNT nemzetközi alkotói - Julius Arriola, azaz Julies Cvesar, Sofie Pok, művésznevén Staygold és Miguel Gutierez, másvnéven Nomad Barber - azért gyűltek össze, hogy új lehetőségeket adjanak a kezedbe az egyedi lookod megalkotásához.

 

Ez a tehetséges trió a Look&Learn előadásain keresztül ismét megcsillogtatta különleges tehetségét, a sokak által áhított háttértudásával és a mindennapok során használt tippekkel és trükökkel egyetemben. A legújabb vágási technikákat élő modelleken mutatták be, amelyek során hasznos termékismereteket is megosztottak. Mindezt pedig fel is vettük, hogy akkor tekinthesd meg, amikor számodra a legkényelmesebb.

A STMNT SOKKAL TÖBBRŐL SZÓL A TERMÉKEKNÉL. EZ EGY ÉLETMÓD.

A tréningprogram mellett kulisszák mögötti tartalmakat is találsz, illetve exkluzív betekintést engedünk a készülő, 2022-es STMNT-trendekbe. Ha pedig még ez sem lenne elég, releváns beszélgeteseket is olvashatsz, amelyeket az inspiráló vendégeinkkel folytattunk, akikkel egy-egy izgalmas témát jártunk körbe.

 

Merülj el a #STMNTSUMMIT kínálatában, amelyek között az iparágban egyedülálló tippek mellett a STMNT Grooming Goods márkába is betekintést kaphatsz, amelyek segítségével szert tehetsz arra a kellő magabiztosságra, amelyre a mindennapos munkád során szükséged van.

Készen állsz, hogy csatlakozz a haladó szellemű innovátorokból álló nemzetközi közösségünkhöz? Az előzetesen rögzített STMNT Look&Learn webinárium már számodra is elérhető, hogy elmerülhess a lookok megalkotásában - az elejétől a végéig.

Lépj kapcsolatba a közösséggel és tekintsd meg újra az élő bejelentkezéseket a @STMNTGROOMING-on keresztül az Instagramon - csak görgess lejjebb az oldal tetején rögzített történetekben!

MERÍTS ÚJ IHLETET A HÁROM SOKOLDALÚ LOOKBÓL, AMELYEKET A STMNT NEMZETKÖZI ALKOTÓI ÁLMODTAK MEG ÉS KELTETTEK ÉLETRE AZ EGYEDI STÍLUSOK ALAPJÁN, LENYŰGÖZŐ TELJESÍTMÉNYŰ TERMÉKEKKEL ALKOTTAK MEG.

Miguel‘s Look:

#TexturedFringe

Julius‘ Look:

#TheShullet

Sofie‘s Look:

#ShadowBrushback