Skip to Content


KÖSZÖNTÜNK A VÁRVA VÁRT #STMNTSUMMIT 2. KIADÁSÁBAN. EZ A FERGETEGES ESEMÉNY 2022 JÚNIUSÁBAN KERÜLT MEGRENDEZÉSRE BERLINBEN, A PEZSGŐ NÉMET FŐVÁROSBAN, RÉGÓTA VÁRT SZEMÉLYES KAPCSOLATTERETÉST ÉS SZAKMAI ESZMECSERÉT BIZTOSÍTVA A BARBER- ÉS FODRÁSZSZAKMA SZEREPLŐI SZÁMÁRA. A RENDKÍVÜLI OKTATÁSI ESEMÉNYEN NEM VOLT HIÁNY INSPIRÁCIÓBÓL ÉS ÜNNEPLÉSBŐL, VALAMINT KREATÍV "FIGYELJ ÉS TANULJ" HAJBEMUTATÓKBÓL SEM.

"AZ #STMNTSUMMIT VALÓBAN ÉVENKÉNTI ESEMÉNYKÉNT ÍRTA BE MAGÁT A FODRÁSZATI NAPTÁRBA, ÉS BÜSZKE VAGYOK A CSAPATUNKRA, AKIK FÁRADHATATLANUL DOLGOZTAK EGY OLYAN ÉLMÉNY MEGTEREMTÉSÉN, MELY KIELÉGÍTI AZ EGYRE NÖVEKVŐ KÖZÖSSÉG IGÉNYEIT."

BERNHARD KOELBL, GLOBAL HEAD OF EDUCATION

A MODERN HAJÁPOLÁS NEMZETKÖZI ÜNNEPLÉSE:

A #STMNTSUMMIT AZ STMNT ALKOTÓI, AZ IPARÁGI SZAKÉRTŐK ÉS EGY IGAZÁN INSPIRÁLÓ BERLINI STREET ART KOLLEKTÍVA VENDÉGELŐADÓI SEGÍTSÉGÉVEL MUTATTA BE AZ STMNT HAJÁPOLÁSI TERMÉKEK TELJES SZORTIMENTJÉT A BARBEREKNEK, FODRÁSZOKNAK ÉS ÜGYFELEIKNEK. AZ INSPIRÁCIÓTÓL ÉS AZ INNOVÁCIÓTÓL AZ OKTATÁSON ÉS AZ ÜZLETI ISMERETEKEN ÁT A LEGÚJABB DIVATTRENDEKIG ÉS AZ IPARÁGI BETEKINTÉSEKIG MINDEN TÉMÁT RÉSZLETESEN KIFEJTETTÜNK, HOGY A KÖZÖSSÉG NÉLKÜLÖZHETETLEN INFORMÁCIÓKKAL GAZDAGODJON A MODERN HAJÁPOLÁS VILÁGÁRÓL.

ÉS EZ MÉG MIND SEMMI!

A LÁTVÁNYOS HAJBEMUTATÓK MEGTEKINTÉSE ÉS A LEGMODERNEBB TECHNIKÁK ELSAJÁTÍTÁSA UTÁN A RÉSZTVEVŐK MEGHÍVÁST KAPTAK MIGUEL BARBER SZALONJÁBA, MELY A NOMADE BARBER NEVET VISELI. A SZALON KREUZBERGBEN, BERLIN EGYIK BELVÁROSI NEGYEDÉNEK SZÍVÉBEN TALÁLHATÓ. EZ A HELY IDEÁLIS KÖRNYEZETET BIZTOSÍTOTT A RÉSZTVEVŐK SZÁMÁRA AHHOZ, HOGY ÉRTÉKES KAPCSOLATOKAT ÉPÍTSENEK KI AZ STMNT TEHETSÉGES ALKOTÓIVAL ÉS A VENDÉGELŐADÓKKAL, ÉS VELÜK EGYÜTT LAZÍTSANAK AZ ESEMÉNY UTÁN.

AZ #STMNTSUMMIT A MAGÁVAL RAGADÓ ÉLŐ BEJELENTKEZÉSEK, KULISSZATITKOK ÉS DIGITÁLIS TÖRTÉNETEK TÖKÉLETES KOMBINÁCIÓJÁT KÍNÁLJA

EZ AZT JELENTI, HOGY MÉG HA NEM IS VETTÉL RÉSZT AZ ESEMÉNYEN, AZ ÖSSZES TECHNIKÁT ELSAJÁTÍTHATOD TÁVOKTATÁS FORMÁJÁBAN. SZÁMOS INSPIRÁLÓ PILLANATOT IS MEGÖRÖKÍTETTÜNK ÉS ÉLŐBEN MEGOSZTOTTUNK AZ INSTAGRAMON, HOGY A SZÉLESEBB KÖZÖSSÉG IS ÍZELÍTŐT KAPJON MINDABBÓL, AMIT AZ #STMNTSUMMIT KÍNÁL; CSATLAKOZZ A KÖZÖSSÉGHEZ, ÉS TEKINTSD MEG ÚJRA AZ ÉLŐ BEJELENTKEZÉSEKET A @STMNTGROOMING-ON KERESZTÜL. EHHEZ NEM KELL MÁST TENNED, MINT VÉGIGNÉZNED AZ INSTAGRAM OLDALUNK TETEJÉN TALÁLHATÓ STORY HIGHLIGHTOKAT!

You need to accept cookies to play this video

NÉZD MEG AZ #STMNTSUMMIT SHOWREELT!

AZ STMNT TÖBBET JELENT A TERMÉKGYÁRTÁSNÁL. EZ EGY ÉLETSTÍLUS.

ELVISZ A SZÍNFALAK MÖGÉ, ÉS NÉHÁNY KULISSZÁK MÖGÖTTI BENYOMÁST HOZ A #STMNTSUMMIT

You need to accept cookies to play this video

TUDD MEG, HOGYAN LÉPHETSZ A KÖVETKEZŐ SZINTRE EGY "FIGYELJ ÉS TANULJ" WEBINÁRIUMMAL, MELYEN AZ ESEMÉNYEN BEMUTATOTT TELJES LOOK ELKÉSZÍTÉSÉNEK MINDEN APRÓ RÉSZLETÉT ELSAJÁTÍTHATOD! CSATLAKOZZ AZ STMNT KÖZÖSSÉG MOZGATÓRUGÓIHOZ AZ INSTAGRAMON AZ @STMNTGROOMING-ON KERESZTÜL.

KÉSZEN ÁLLSZ, HOGY INNOVATÍV VÁGÁSI ÉS STYLING TECHNIKÁKKAL DOBD FEL SZALONOD KÍNÁLATÁT? MERÍTS INSPIRÁCIÓT A HÁROM EGYEDI LOOKBÓL, MELYEKET AZ STMNT NEMZETKÖZI ALKOTÓI KÉSZÍTETTEK, HOGY ELHOZZÁK NEKED A LEGÚJABB TRENDEKET.

JULIUS‘ LOOK:

#NEONOSTALGIA

BEFORE
TERMÉKVÁLASZTÁS:
FINAL LOOK

SOFIE'S LOOK:

#HEARTTHROB

BEFORE
TERMÉKVÁLASZTÁS:
FINAL LOOK

MIGUEL'S LOOK:

#URBANEDGE

BEFORE
TERMÉKVÁLASZTÁS:
FINAL LOOK
#MAKEYOURSTMNT
OKTATÁS