Skip to Content

A MODERN BARBERMESTEREK MÉLTÓ ÜNNEPLÉSE

OLYAN ÉRZÉSÜNK VOLT, MINTHA A #STMNTSUMMIT-ON A VILÁG LEGJOBB ARCAI GYŰLTEK VOLNA ÖSSZE! A PÁRHUZAMOSAN KÉT NAGYVÁROSBAN, HAMBURBAN ÉS LOS ANGELES-BEN MEGRENDEZETT NEMZETKÖZI ESEMÉNY AZ ELSŐ VOLT A STMNT GROOMING GOODS MÁRKA TÖRTÉNETÉBEN, AMELYET VALÓS IDŐBEN SUGÁROZTUNK, HOGY ÖSSZEHOZZUK A NEMZETKÖZI ALKOTÓKAT AZ EGYRE NÖVEKVŐ STMNT KÖZÖSSÉGGEL EGY MAGÁVAL RAGADÓ, ÉLŐ LOOK&LEARN ELŐADÁSSOROZATON KERESZTÜL.

A MODERN BARBERMESTERSÉG ÚTTÖRŐIKÉNT SZÁMONTARTOTT, A CSILLAPÍTHATATLAN TUDÁSSZOMJUKRÓL ISMERT TRÉNEREKKEL ÉS IKONIKUS ALAKOKKAL - BERNHARD KOELBL, NEMZETKÖZI OKTATÁSI VEZETŐ ÉS MISSY CROQUART, US OKTATÁSI VEZETŐ - A FEDÉLZETÉN A STMNT EDUCATION EGYET JELENT A LEGKERESETTEBB FODRÁSZOK ÉS BARBEREK SZÁMÁRA ÖSSZEÁLLÍTOTT TRÉNINGEKKEL, A VILÁG MINDEN TÁJÁN.

Az esemény során a STMNT nemzetközi alkotói - Julius Arriola, azaz Julies Cvesar, Sofie Pok, művésznevén Staygold és Miguel Gutierez, másvnéven Nomad Barber - azért gyűltek össze, hogy új lehetőségeket adjanak a kezedbe az egyedi lookod megalkotásához.

Ez a tehetséges trió a Look&Learn előadásain keresztül ismét megcsillogtatta különleges tehetségét, a sokak által áhított háttértudásával és a mindennapok során használt tippekkel és trükökkel egyetemben. A legújabb vágási technikákat élő modelleken mutatták be, amelyek során hasznos termékismereteket is megosztottak. Mindezt pedig fel is vettük, hogy akkor tekinthesd meg, amikor számodra a legkényelmesebb.

A STMNT SOKKAL TÖBBRŐL SZÓL A TERMÉKEKNÉL. EZ EGY ÉLETMÓD.

A tréningprogram mellett kulisszák mögötti tartalmakat is találsz, illetve exkluzív betekintést engedünk a készülő, 2022-es STMNT-trendekbe. Ha pedig még ez sem lenne elég, releváns beszélgeteseket is olvashatsz, amelyeket az inspiráló vendégeinkkel folytattunk, akikkel egy-egy izgalmas témát jártunk körbe.

Merülj el a #STMNTSUMMIT kínálatában, amelyek között az iparágban egyedülálló tippek mellett a STMNT Grooming Goods márkába is betekintést kaphatsz, amelyek segítségével szert tehetsz arra a kellő magabiztosságra, amelyre a mindennapos munkád során szükséged van.

You need to accept cookies to play this video

Készen állsz, hogy csatlakozz a haladó szellemű innovátorokból álló nemzetközi közösségünkhöz? Az előzetesen rögzített STMNT Look&Learn webinárium már számodra is elérhető, hogy elmerülhess a lookok megalkotásában - az elejétől a végéig.

Lépj kapcsolatba a közösséggel és tekintsd meg újra az élő bejelentkezéseket a @STMNTGROOMING-on keresztül az Instagramon - csak görgess lejjebb az oldal tetején rögzített történetekben!

MERÍTS ÚJ IHLETET A HÁROM SOKOLDALÚ LOOKBÓL, AMELYEKET A STMNT NEMZETKÖZI ALKOTÓI ÁLMODTAK MEG ÉS KELTETTEK ÉLETRE AZ EGYEDI STÍLUSOK ALAPJÁN, LENYŰGÖZŐ TELJESÍTMÉNYŰ TERMÉKEKKEL ALKOTTAK MEG.

MIGUEL‘S LOOK:

#TEXTUREDFRINGE

ELŐTTE
TERMÉKVÁLASZTÁS:
VÉGEREDMÉNY

JULIUS‘ LOOK:

#THESHULLET

BEFORE
TERMÉKVÁLASZTÁS:
FINAL LOOK

SOFIE‘S LOOK:

#SHADOWBRUSHBACK

BEFORE
TERMÉKVÁLASZTÁS:
FINAL LOOK
#MAKEYOURSTMNT
OKTATÁS