Skip to Content

BEMUTATJUK A #STMNTSUMMIT HARMADIK KIADÁSÁT! A CSÚCSTALÁLKOZÓ A FÉRFI HAJ- ÉS SZAKÁLLÁPOLÁS MŰVÉSZETÉNEK ÉS OKTATÁSÁNAK SZÍNTERE, AHOL AZ IPARÁG IKONIKUS ALAKJAI CSILLOGTATJÁK MEG, MIRE KÉPESEK EGY KÖZÖS EGYÜTTMŰKÖDÉSBŐL SZÜLETETT MÁRKA SEGÍTSÉGÉVEL, AMELY MESSZE TÚLMUTAT A TERMÉKEIN. EZ AZ ÉLÉNKÍTŐ, LEBILINCSELŐ ÉS GYAKORLATI ESEMÉNY 2023 JÚNIUSÁBAN, HAMBURGBAN KERÜLT MEGRENDEZÉSRE.

AZ ESEMÉNY HÁZIGAZDÁJA AZ IPARÁG IKONIKUS ALAKJA, KEVIN LUNCHMUN, AKI EGY DÍJNYERTES, LONDONI SZÉKHELYŰ BARBER, FÉRFI STYLIST ÉS FÉNYKÉPÉSZ. KEVIN EGY EGÉSZ SOR IZGALMAS INFORMATÍV ÉS INSPIRÁLÓ JELLEGŰ ELŐADÁSON KALAUZOLTA VÉGIG A RÉSZTVEVŐKET, TÖBBEK KÖZÖTT AZ ALÁBBIAKON:

• A TikTokban rejlő lehetőségek a barberek számára, Deniz Anic vendégelőadóval

• Panelbeszélgetés az iparág női hangjaival, az ismert barberek, Cat és Klaudia bevonásával

• Egy különleges bemutató Kevin Boon hajművésszel, az 'Underwater' fantázianévre keresztelt show keretei között

• A legújabb STMNT-termékek bemutatása minden STMNT-alkotótól, Julius Arriola AKA Julius Cvesar, Sofie Pok AKA Staygold és Miguel Gutierrez AKA Nomad Barber

• A legújabb STMNT-lookok bemutatása, amelyet élőben a színpadon alkottak meg

MIT JELENT SZÁMODRA EZ A HIVATÁS?

EZ ÁLLT A 2023-AS #STMNTSUMMIT CSÚCSTALÁLKOZÓ KÖZÉPPONTJÁBAN, AHOL A KÖZÖSSÉG MEGOSZTOTTA A KULCSSZAVAIT ÉS TÖRTÉNETEIT ARRÓL, HOGY MIT JELENT SZÁMUKRA BARBERNEK LENNI. MINDEZT PEDIG A VÁROSI MŰVÉSZ, VIDAM ÖRÖKÍTETTE MEG EGY GRAFIKUS FELVÉTELEN KERESZTÜL, AMELY AZ ESEMÉNY ELŐREHALADTÁVAL FOLYAMATOSAN VÁLTOZOTT ÉS ALAKULT. EZ AZ IZGALMAS KONCEPCIÓ A KÖVETKEZŐ STMNT ARTIST EDITION PROMÓCIÓJÁT IS ELŐREVETÍTI, AMELY TELJESEN INNOVATÍV, EGYÜTTMŰKÖDÉSBŐL SZÜLETETT DESIGNT KELT ÉLETRE.

FÓKUSZ. VÁGÁS. EGYÜTTMŰKÖDÉS. KAPCSOLAT

A #STMNTSUMMIT A NEMZETKÖZI BARBEREKET ÉS DIVATTRENDEKET IS BEMUTATTA A STMNT GROOMING GOODS LENYŰGÖZŐ HATÉKONYSÁGÚ TERMÉKEI MELLETT. A NEMZETKÖZI STMNT ALKOTÓK ÁLTAL LÉTREHOZOTT ÉS EGYEDÜLÁLLÓ LOOK BEMUTATÁSA ARRA IS LEHETŐSÉGET BIZTOSÍTOTT, HOGY ISMERTESSÜK A LEGÚJABB STMNT ÁPOLÓ ÉS FORMÁZÓ TERMÉKEK HASZNÁLATÁT. JULIUS CVESARNAK SZERINT A LEGFONTOSABB, HOGY A MEGFELELŐ STÍLUS KIALAKÍTÁSA SORÁN FIGYELEMBE VEGYÜK A VENDÉG ÉLETMÓDJÁT. STAYGOLD SZERINT AZ EGÉSZ ARRÓL A SZABADSÁGRÓL SZÓL, HOGY KEDVÉRE KOMBINÁLHATJA A TERMÉKEKET A VENDÉG EGYÉNISÉGÉTŐL ÉS A LOOKTÓL FÜGGŐEN. NOMAD BARBER SZÁMÁRA EZ A HIVATÁS AZ ADOTT EGYÉN AUTENTIKUS ÉNÉNEK KIEMELÉSÉRŐL SZÓL.

« A STMNT EGY ÉLETMÓDMÁRKA, AMELYET A KÖZÖSSÉG ÉS ANNAK TAGJAI FORMÁLNAK. MINDIG MEGTARTJUK EZT AZ ÉVES ESEMÉNYT, HOGY BEMUTASSUK A LEGÚJABB LOOKOKAT. »

- BERNHARD KOELBL, AZ OKTATÁSI RÉSZLEG NEMZETKÖZI VEZETŐJE

EZEK A MAGÁVAL RAGADÓ PREZENTÁCIÓK TOVÁBBI INSPIRÁCIÓVAL LÁTJÁK EL A KÖZÖSSÉGET, ÉS KIEMELIK MINDAZT, AMIT A STMNT MÁRKA MINDIG IS HIRDETETT: MÉGPEDIG HOGY TÚLMUTAT A TERMÉKEKEN. AZ INSPIRÁLÓ KREATIVITÁS EZÚTTAL IS GYŐZÖTT, ÉS DOMINÓHATÁSKÉNT SÖPÖR VÉGIG A MODERN BARBERSZAKMÁN.

SZÓRAKOZÁS. CSAPATMUNKA. LENYŰGÖZŐ KÉSZSÉGEK

MINDIG IS SZÍVÜGYÜNKNEK TEKINTETTÜK AZ OKTATÁST ÉS AZ EGYÜTTMŰKÖDÉST. AZ INSPIRÁCIÓS FORRÁSOK ÉS KREATÍV ÖTLETEK TELJES KIAKNÁZÁSÁT KÖVETŐEN, A #STMNTSUMMIT MÁSODIK NAPJÁT AZ ÉLŐ WORKSHOPNAK SZENTELTÜK, AMELYNEK KÖZÉPPONTJÁBAN A LEGÚJABB BARBER TECHNIKÁK ÉS – TERMÉSZETESEN – A TARTALOMGYÁRTÁS ÁLLT.

A HELYI STMNT-NAGYKÖVETEK KÉTFŐS CSAPATOKBAN ALKOTTÁK MEG AZ IKONIKUS STÍLUSOKAT A TELJES STMNT GROOMING GOODS PORTFÓLIÓ FELHASZNÁLÁSÁVAL, AMIBEN IMMÁR STMNT GEL, DEFINITION SPRAY ÉS CURL CREAM IS MEGTALÁLHATÓ.

AZ ENERGIZÁLÓ LOOKOK MEGALKOTÁSA UTÁN, MINDENT MEGÖRÖKÍTETTÜNK EGY PRÉMIUM KATEGÓRIÁS FÉNYKÉPEZÉS ÉS TIKTOK FORGATÁS SORÁN, AHOL A MODELLEK VALÓBAN ÉLETRE KELTEK, ÉS TERET KAPTAK A SZEMÉLYISÉGÜK BEMUTATÁSÁRA IS. NEMZETKÖZI MÁRKA LÉVÉN, A VILÁG LEGKÜLÖNBÖZŐBB TÁJAIRÓL ÉRKEZŐ NAGYKÖVETEKKEL ÉS MODELLEKKEL A VÁLTOZATOS VÉGEREDMÉNY GARANTÁLT – MI SEM SZEMLÉLTETHETI JOBBAN A LOOKOKNÁL A STMNT GROOMING GOODS KÜLÖNBÖZŐ HAJSZERKEZETEKRE GYAKOROLT KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNYŰ FORMULÁINAK HATÉKONYSÁGÁT.

BÖNGÉSSZ KEDVEDRE AZ ESEMÉNYRŐL KÉSZÍTETT KÉPGALLÉRIÁBAN, MERÍTS IHLETET ÉS ALKOSD MEG A SAJÁT STMNT-LOOKODAT!

You need to accept cookies to play this video

A #STMNTSUMMIT ÉLŐ ELŐADÁSOK, BACKSTAGE TITKOK ÉS DIGITÁLIS TÖRTÉNETEK MÁR ELÉRHETŐK:

MERÍTS IHLETET, ÉS GYAKOROLD A LEGMAGASABB SZÍNVONALON A SZAKMÁDAT A TÁVOLRÓL ELÉRHETŐ OKTATÁSI LEHETŐSÉGEINKKEL. KÜLÖNFÉLE INSPIRÁLÓ PILLANATOKAT ÖRÖKÍTETTEK MEG ÉS OSZTOTTAK MEG ÉLŐBEN AZ INSTAGRAMON KERESZTÜL, HOGY A SZÉLESEBB KÖZÖSSÉG ÍZELÍTŐT ADJON AZ IDEI #STMNTSUMMIT ESEMÉNYBŐL. LÉPJ KAPCSOLATBA A KÖZÖSSÉGGEL, ÉS ÉLD ÁT ÚJRA AZ ÉLŐ ELŐADÁSOKAT A @STMNTGROOMING SEGÍTSÉGÉVEL – TEKINTSD MEG A LEGFRISSEBB INSTAGRAM-OLDALUNK TETEJÉN ELMENTETT TÖRTÉNETEKET!

Deniz AnicCatKlaudiaKevin BoonJulius CvesarStay GoldNomad BarberKevin Luchmun

#MAKEYOURSTMNT
OKTATÁS