Skip to Content

ARTIST PROMOTION 2023: STMNT X VIDAM KÖZÖS EGYÜTTMŰKÖDÉS

A STMNT EGY OLYAN MÁRKA, MELY TÖBBRE HIVATOTT AZ EGYSZERŰ TERMÉKGYÁRTÁSNÁL. EGY MÁRKA CÉLOKKAL. OLYAN KÖZÖSSÉG VAGYUNK, MELY KIÁLL AZÉRT, AMIBEN HISZ. PONTOSAN EZÉRT HOZTUK EL NEKTEK A 2023-AS ARTIST PROMOTION-T, MELYNEK ÉGISZE ALATT ÖSSZEFOGTUNK VIDAM-MEL ÉS A STMNT KÖZÖSSÉGGEL.

VALÓDI KÖZÖS MUNKA!

„Mit jelent számodra a borbélyszakma?”. Erre a kérdésre válaszolva az STMNT közössége megosztotta gondolatait és ötleteit a témával kapcsolatban. VIDAM ezeket az ötleteket művészetté alakította, mely egy valóban közösen létrehozott designt adott ki. Egy olyan designt, mely kreatívan tükrözi, hogy mit jelent a borbélyszakma az egyes résztvevők számára, és a művész fantáziadús értelmezését mutatja be a végső műalkotásban.

A VIDAM-RÓL

VIDAM (@vidamstudio) egy magyar, Berlinben élő illusztrátor és művész, valamint a THE WEIRD nevű nemzetközi street art kollektíva tagja.

VIDAM kifejlesztette saját, magával ragadó esztétikai nyelvezetét, melyet játékosan „kubista popszürrealizmusnak” nevez, ahol munkáinak témája elsősorban saját életének illusztrált élményeire épül.

„A BORBÉLYSZAKMA KAPCSOLT ÖSSZE A MŰVÉSZETTEL. EZ VOLT A MÓDJA ANNAK, HOGY MEGTALÁLJAM, KI AKAROK LENNI, ÉS LEHETŐVÉ TETTE, HOGY MEGTEREMTSEM A SAJÁT STÍLUSOM, AMIKOR MÉG NEM VOLT STÍLUSOM.”

– Sofie (@staygold31)

„A BORBÉLYSZAKMA EGY KIFEJEZŐESZKÖZ – A MŰVÉSZETEM ÉS A SZEMÉLYISÉGEM KIFEJEZÉSE.”

– Attila (@attila.can)

„A borbélyszakma azt jelenti, hogy a sikereket és kudarcokat egyaránt megosztjuk egymással. Olyan közösséget alkotunk, akik a következő szintre emelik egymást.”

– Bendotti (@bendottibarbershop)

#MAKEYOURSTMNT
OKTATÁS