BELEEGYEZŐ NYILATKOZAT

[ ] Ezúton hozzájárulok ahhoz, hogy a [Henkel] és a Henkel AG & Co. KGaA, Henkelstr. 67, 40589 Düsseldorf (a továbbiakban együttesen "Henkel”) feldolgozza a Henkelnek megadott személyes adataimat, a Henkellel való elektronikus kapcsolattartás tartalmát és körülményeit, úgymint kapcsolattartási adatok vagy e-mail-cím, az általam látogatott Henkel-honlapok, a Henkel online tréningjein való részvételemmel kapcsolatos adatok, a Henkel közösségi média fiókjain való tevékenységeim (ideértve a Blogokat, Facebook rajongói oldalt stb.) reklámcélokra (bejegyzésekkel, a böngészőben, az alkalmazáson és az alább kifejtett módon, ha ahhoz előzetesen hozzájárulok), valamint, hogy technikai segítséget biztosítson például a termékek vagy technológiák használatáról, valamint piackutatási célokra, és hogy online szolgáltatásokat nyújtson a számomra, többek között eLearning kurzusok, webináriumok vagy közvélemény-kutatással kapcsolatos értesítések formájában.

A fenti célok érdekében a Henkel összevetheti az adataimat egyéb, a Henkel által, például nyereményjáték és egyéb internetes tevékenység útján, jogszerű módon összegyűjtött adataimmal, hogy kielemezze az adatokat a számomra releváns reklámanyagok meghatározásához. Hozzájárulok továbbá ahhoz, hogy a Henkel továbbítsa a személyes adataimat a GFK-nak az alábbi célokra: kapcsolattartási cím megfeleltetése és frissítése.

Hozzájárulok továbbá, hogy a Henkel kapcsolatba lépjen velem abból a célból, hogy értesítsen a Henkel Beauty Care STMNT Grooming Goods márkával kapcsolatos termékekről, szolgáltatásokról és egyéb ajánlatokról az alábbiakon keresztül

[ ] electronikus üzenet (e-mail, sms, mms, instant message);

[ ] telefon.

A Henkel adatfeldolgozásával kapcsolatos további tudnivalókért, kérjük, olvassa el az Adatvédelmi nyilatkozatot.

A hozzájárulásomat jövőbeli hatállyal bármikor visszavonhatom, ha a beleegyező nyilatkozatot tartalmazó megerősítő e-mailben vagy az Adatvédelmi nyilatkozatban található hiperlinkre kattintok.

A hozzájárulás visszavonása nem befolyásolja a hozzájárulás visszavonása előtti feldolgozás jogszerűségét.